Slatina Bor

DR ŽIKA GOLUBOVIĆ: SLATINA NIJE ZABORAVLJENA

Posted on: 27. aprila 2010.


FOTO: DRAGAN POPAZ

– Čuli smo probleme u Slatini i sve ćemo učiniti da se otklone glavne teškoće. Poznato je da je ranija vlast ispraznila opštinsku kasu i da ne možemo da rešimo mnoge nedaće, ali nasipanje puteva i sokaka rizlom i snabdevanje zdravom pijaćom vodom neće doći u pitanje. I u kuklturnom delu neće izostati pomoć. Posećujemo i ostala sela u opštini i na licu mesta sagledavamo problematiku, ostaje da zajednički prionemo poslu-rekao je dr Žika Golubović, predsednik Prinudne uprave u ošpštini Bor u sinoćnem obraćanju meštanima Slatine, napominjući da ovo selo nije zaboravljeno i da će se, u saradnji sa RTB-om, postepeno smanivati ekološke nevolje ne samo ovog, nego i svih okolnih sela ugroženih prljavom industrijom i jednovekovnim rudarenjem.

1 Response na "DR ŽIKA GOLUBOVIĆ: SLATINA NIJE ZABORAVLJENA"

„Poznato je da je ranija vlast ispraznila opštinsku kasu i da ne možemo da rešimo mnoge nedaće, ali nasipanje puteva i sokaka rizlom i snabdevanje zdravom pijaćom vodom neće doći u pitanje.“

Godinama aktuelna opštinska vlast pred nove izbore kudi prethodnu vlast, koju su obično činili neki drugi predstavnici iz njihovih stranaka i kao alternativu za praznu budžetsku kasu umesto procesuiranja lopova koji su poharali opštinski budžet i oduzimanje nezakonito stečene imovine, nudi besplatnu rizlu za sokake. Tu istu besplatnu rizlu su obećavali i oni prethodni koji su opljačkali opštinski budžet.

Naravoučenije: Biračima je jeftinije da kupe rizlu nego da glasaju za besplatnu rizlu.

Postavi komentar

Damper “DIV” među kućama

Naslovi.net - Sve vesti na jednom mestu

Unesite svoju adresu e-pošte da biste pratili SLATINU-BOR i primali obaveštenja o novim člancima preko e-pošte.

Kategorije

Top Clicks

  • Nema